Laserareena logo
Miten kaikki toimii?

Esimerkkiaikataulu

01

Kaksi peliä peräkkäin

Juhlat aloitetaan peleillä. Kaksi peliä pelataan peräjälkeen. Pelien välissä on lyhyt tauko, jolloin joukkueiden välillä voidaan tehdä tarvittaessa muutoksia. Pelaajat pitävät liivit päällä pelien välillä.

02

Juhlahuone pelien jälkeen

Kun molemmat pelit on pelattu. pelaajat palauttavat liivit takaisin varustehuoneeseen ja siirtyvät juhlatilaan herkuttelemaan. Molempien pelien tuloskortit annetaan juhlatilaan siirryttäessä.

03

Saavu ajoissa paikalle

Suosittelemme, että saavutte paikalle 10-15 minuuttia ennen pelin alkua, jotta osallistujat ehtivät vaihtaa vaatteet (jos tarpeellista), käydä wc:ssä ja pestä kädet. Opastusvideo alkaa varaukseen merkittynä aikana.

Varaa juhlat helposti verkossa. Valitse päivämäärä, ajankohta, osallistujien lukumäärä sekä haluamasi tarjoilut

Lisätietoa

Synttärit yksityiskohtaisemmin

Synttärit sisältävät kaksi peliä, juhlatilan pelien jälkeen sekä valitsemasi tarjoilut. Voit täydentää tarjoiluita omilla tuomisilla (esim. erityisruokavaliot ja allergiat). Jos et ota tarjoiluja meiltä, sinun tulee siivota juhlatila käytön jälkeen. Voit myös tilata erillisen siivouksen meiltä.

Juhlien esimerkkiaikataulu (juhlat varattu 16:00 - 17:45):

15:45 Vieraat saapuvat. Aikaa vaihtaa vaatteet tarvittaessa, käydä wc:ssä jne.

16:00 pelit alkavat opastuvideon katsomisella. Pelien välissä on pieni tauko pisteiden katsomista ja mahdollista joukkueiden muokkaamista varten. Huom: tässä välissä ei ole aikaa käydä wc:ssä

16:45 voit alkaa valmistella juhlatilaa 

17:00 Pelit päättyvät ja liivit on palautettu takaisin paikoilleen. Juhlijat siirtyvät juhlatilaan, jonne molempien pelien tuloskortit toimitetaan.

17:40 juhlatilan on oltava tyhjänä seuraavan ryhmän valmisteluja varten

Huomaathan, että meillä ei ole säilytys- tai valmistusmahdollisuuksia omia tarjoiluja varten. Jos haluat varmistaa, että peliareenalla ei ole muita pelaajia, varaathan privaattisynttärit.

Mahtavia palautteita

Mahtavia palautteita

UKK

Usein kysytyt kysymykset