Laserareena logo
Vähän VIPimpää

VIP-yksityistilaisuus

VIP-yksityistilaisuudessa koko Laserareena on varattu teille. Tämä sisältää pelialueen käytön, aulatilat sekä juhlatilat.

Pelien kestoa voi muokata ja kaikki erikoispelit ovat myös valittavana.

Juhlatiloja voi käyttää kokoustamiseen tai vaikka karaoketilana. Saat halutessasi lisättyä karaokevarustuksen tilaisuuteesi varausvaiheessa. 

Aulatila toimii mahtavasti biletilana (saat halutessasi meiltä oman DJ:n tunnelmaa nostattamaan - lisää tämä varausvaiheessa varaukseen)

Tilaa pientä tai isompaa syötävää ja juotavaa meiltä tai tuo halutessasi omat kisajuomat mukaan. 

VIP-tilaisuudet voivat kestää tunnista kuuteen tuntiin. Jos tarvitset pidemmän tilaisuuden, ota yhteyttä.

Suositeltu maksimiosallistujamäärä on 50 henkeä.

Helppoa ja nopeaa

Tiimi-/virkistyspävä

Yrityspaketit voivat olla lyhyitä ja nopeita tai kestää pidempään, miten vain haluatte. 

Yrityspaketit sisältävät yksityispelit (22 minuutista kahteen tuntiin pelejä) sekä kokoustilan jälkipelejä tai hengähdystaukoja varten.

Lyhyemmissä tilaisuuksissa (1-2 peliä) kokoustila on varattu teille pelien jälkeen. Pidemmissä tilaisuuksissa (3-4) peliä, tila on käytössä pelien ajana.

HUOM: päivitämme varausjärjestelmämme tuotteita parhaillaan. Tällä hetkellä ainoastaan 2 pelin paketti on varattavissa sivujemme kautta. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut muista paketeista.

 

Saat kauttamme pientä syötävää ja juotavaa paikan päällä, mutta ole yhteydellä etukäteen jos tarvitset isompia tarjoiluja. Meillä ei ole anniskeluoikeuksia, jos haluat kisajuomaksi muuta kuin vettä tai virvoitusjuomia, ne tulee tuoda itse. Meillä on käytössä erillinen kylmäkaappi asiakkaiden juomia varten. 

Jos et suoraan löydä sopivaa tuotetta, täytä oheinen lomake, niin palaamme asiaan.

Pyydä tarjous

Mitä mieltä asiakkaat ovat?

Mahtavia palautteita