Laserareena logo
Avoimet paikat

Tiiminjäsen

Tiiminjäsenen tehtävä on yksi tärkeimmistä tehtävistä, sillä työskentelet suoraan asiakkaiden kanssa ja pidät huolta loistavasta asiakaskokemuksesta.

Tiiiminjäsenen päivittäisiin tehtäviin kuuluu keskuksen avaamiseen / sulkemiseen liittyvät toimet ja sen varmistaminen, että kaikki on kunnossa seuraavaa päivää varten; pelien pyörittäminen ja asiakasryhmien ohjaaminen; kassatyöskentely ja yleisesti ottaen loistavasta asiakaspalvelusta huolehtiminen.

Tiiminjäsenellä ei tarvitse olla aiempaa työkokemusta, perehdytämme kaikki tehtäviin.

UKK

Klikkaa 'hae nyt' -painiketta ylempää ja täytä suoraviivainen hakulomake. Voit halutessasi liittää cv:n tai saatekirjeen, mutta se ei ole pakollista.

Aloitamme hakemusten käsittelyn samantien. Kutsumme kiinnostavia hakijoita lyhyeen etähaastatteluun (Google Meet), jossa myös sinulla on mahdollisuus kysyä meiltä asioita.Kesän 2024 tiimin kokoaminen alkaa saman tien, joten älä odottele, vaan laita hakemusta tulemaan!Pidämme kaikki hakijat ajan tasalla prosessin etenemisestä.

We start building the team for the summer 2024 right away, so do not hesitate to put in your application now.

All applicants will be informed on the status of the process.

Hakemusten valtaisan määrän vuoksi emme valitettavasti voi vastata yksittäisiin kyselyihin sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme kuitenkin kaikkiin kysymyksiin haastatteluissa.

Työskentelet välillä yksin, joten sinun tulisi olla yli 18-vuotias. Alle 18-vuotiaat voivat myös hakea, mutta tällöin työvuoroja ei ole yhtä paljoa tarjolla (vain silloin kun muitakin tiimiläisiä on paikalla). Sinun tulisi joka tapauksessa olla yli 16-vuotias.

Kaikki työkokemus on hyvästä, mutta tiimimme koostuu ihmisistä, joista osa on ensimmäisessä työpaikassaan ja osa on työskennellyt pidempään. Haemme ihmisiä, jotka haluavat tuottaa loistavaa asiakaspalvelua ja jotka haluavat oppia uusia asioita. Lyhyesti: et tarvitse aiempaa kokemusta, mutta ei siitä haittaakaan ole.

Pääsääntöisesti työskentelet Laserareenalla, mutta meillä on muitakin kohteita REDIssä (Irti Maasta -kiipeilykeskus, Pomppulinnapark).

If you are interested in working in these, we may be able to arrange this.