Lohkottujen hintojen tarjoukset

4-13.9 Kaksi yhden hinnalla pelaamaan koko lohkottujen hintojen ajan

Pelit pitää käyttää samaan aikaan ja pelaajia pitää olla kaksi. Alennuksen saa sekä kassalta että verkkokaupasta (laita vähintään kaksi pelaajaa alennuksen saadaksesi).

4-6.9. 10 hengen yksityissynttärit -25 %.

Edun saa automaattisesti verkkokaupasta (vain verkkokaupasta, ei kassalta), kun varaa tuotteen. Alennuksen saa 4-6.9., mutta yksityissynttärit voi varata niin pitkälle tulevaisuuteen kuin varauskalenteri antaa myöten.

7-8.9. Yksi avoin peli -50%.

Yksi pelaaja saa -50% alennusta 7-8.9. yhdestä avoimesta pelistä (ei 2 tai 3 peliä). Alennuksen saa sekä verkkokaupasta että kassalta.

9-10.9. 3 peliä kahden hinnalla 9-10.9.

Yksi pelaaja saa kolme perättäistä peliä kahden pelin hinnalla. Pelejä ei voi jakaa useammalla pelaajalle ja pelit tulee pelata peräkkäin. Alennuksen saa sekä verkkokaupasta (varaamalla kolme perättäistä peliä -tuotteen) tai kassalta.

11-13.9. Kaikki synttärivaraukset -30%

Alennuksen saa kun tekee varauksen verkkokaupasta. Alennus tulee automaattisesti loppusummaan ostoskorissa. Alennuksen saa 11-13.9. välillä tehtyihin varauksiin, ja synttärit voi varata niin pitkälle tulevaisuuteen kuin varauskalenteri on auki. Varauskalenterin ulkopuolelle varauksia ei voida ottaa.