Laserareena Espoo 2h tiimipäivä

Laserareena Espoo 2h tiimipäivä

330,00 €

Kuvaus

Kahden tunnin tiimipäivä Laserareenalla on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 24 hengen porukoille. Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä peleihin tarvittavat varusteet 12 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäpelaajien hinta on 22€/hlö (pelialueelle voidaan ottaa maksimissaan 24 pelaajaa samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

16:00 - 18:00 Vapaana 24
18:00 - 20:00 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kahden tunnin tiimipäivä Laserareenalla on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 24 hengen porukoille. 

Tästä tuli meidän ehdoton suosikki ja jokainen meistä reilu 30-kymppisistä naisista oli kuin lapsia uudestaan pelin aikana. Väijyttiin, tuhottiin toistemme tukiasemat, naurettiin, juostiin, ammuttiin ja kikatettiin. Adrenaliini ja hiki virtasi, ei voisi hauskemmin tyhy-päiviä viettää, tästä puhutaan edelleen meillä duunissa. ISO suositus meiltä.” – KOTO Salonin tytöt 

Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä peleihin tarvittavat varusteet 12 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäpelaajien hinta on 22€/hlö (pelialueelle voidaan ottaa maksimissaan 24 pelaajaa samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

  • Koko keskus on varattu teille tilaisuuden ajaksi. Tiloissamme ei ole henkilökuntamme lisäksi muita kuin te
  • Kahden tunnin kesto on havaittu sopivan mittaiseksi peleille ja/tai palavereille, tämän voi järjestää vaikka keskellä päivää.
  • Lähes 500 neliön kaksitasoisella peliareenalla turvavälit on helppo säilyttää.
  • Voitte myös kokeilla eri pelimuotoja. Esimerkiksi Zombihyökkäys tai lipun ryöstö tuovat lisäväriä jos peruspelit alkavat kyllästyttää.
  • Leffateatteritasoinen äänentoisto ja vahvasti teemoitettu areena saavat sykkeen nousemaan ja arjen murheet unohtumaan
  • Alkoholittomat juomat ja pienet suolaiset järjestyvät paikan päällä
  • Iso Omenaan pääsee helposti millä tahansa kulkuneuvolla (muista myös 2h ilmaista pysäköinti) ja kauppakeskuksen muut palvelut ovat totta kai käytettävissä. Miltä kuulostaisivat jälkipelit alakerran ravintolamaailmassa?

Hyvä uutinen on se, että asioihin on kuitenkin suhteellisen helppo vaikuttaa ja meiltä löytyy todistetusti kelpo ratkaisuja tähän. Me olemme noudattaneet koko pandemian ajan jopa suosituksia tiukempia toimintamalleja ja olemme ottaneet näitä käyttöön jopa ennen kuin niitä on suositeltu. Olemme voineet tarjota hauskoja ja turvallisia hetkiä tiimeillle ja työporukoille, lapsille ja nuorille, perheille ja pariskunnille, haasteista huolimatta. Toivottavasti näemme teidänkin porukkanne meillä pelaamassa.

Anna työporukalle aihetta iloon varaamalla oma tiimipäiväsi nyt. Tilaa on rajoitetusti ja parhaat ajat viedään nopeasti. Tee vuoden virkistävin päätös ja tuo työporukkasi pelaamaan ja palaveeramaan Laserareenalle.