Yritystilaisuudet ja tapahtumat Laserareenalla

Yritystilaisuudet ja tapahtumat

Vietä hauskat ja sykähdyttävät pikkujoulut Laserareenalla. Kaksikerroksinen peliareena, huikea äänimaailma sekä mahtava tekniikka tekevät pelaamisesta elämyksen. Neukkari ja huikea aulaklubi luovat puitteet onnistuneelle tapahtumalle! Tilamme taipuvat helposti niin kokouksiin ja kick-offeihin kuin tiimi- tai tykypäiviinkin.

Varaa koko keskus itsellesi ja järjestä unohtumattomat ja elämykselliset juhlat! Useat eri pelimuodot varmistavat hauskuuden ja viimeistään huippuunsa viritetty äänentoisto saa sykkeen koholle! Voit valita valmiista paketeista, mutta tarvittaessa räätälöimme teille juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluatte. Ota siis reippaasti yhteyttä ja lähetä viesti info.espoo@laserareena.fi tai soita +358 50 531 9095 (Perttu)!

Kaikki yrityspaketit ovat tällä hetkellä yksityistilaisuuksia, eli koko keskus (aula, peliareena sekä juhlatila) on vain teidän käytössänne valitun ajan. Tilassa on teidän lisäksenne vain henkilökuntaamme. Voit myös varata pelkän yksityispelin, jolloin pelialue on varattu teidän käyttöönne. Pienille ryhmille avoimet pelit voivat olla hyvä vaihtoehto. Yksityispeleissä ja avoimissa peleissä muissa tiloissamme voi samanaikaisesti olla muita asiakkaita.

/ sivu
Laskeva

2 tuote(tta)