Laserareena Espoo 2 pelin privaattisynttärit

Laserareena Espoo 2 pelin privaattisynttärit

240,00 €

Kuvaus

Kahden pelin privaattisynttärit Laserareenalla sisältävät kaksi perättäistä yksityispeliä, juhlatilan vuokran (sis. siivouksen) sekä pienet tarjoilut kymmenelle. Voit lisätä osallistujia sekä täydentää tarjoiluita alempaa.
Yksityispeleissä pelialue on varattu kokonaan teidän käyttöönne, mutta aulassa voi olla muita asiakkaita odottamassa oman pelivuoronsa alkamista.
14:00 - 15:40 Vapaana 24
15:00 - 16:40 Vapaana 24
16:00 - 17:40 Vapaana 24
17:00 - 18:40 Vapaana 24
18:00 - 19:40 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Kahden pelin privaattisynttärit Laserareenalla sisältävät kaksi perättäistä yksityispeliä, juhlatilan vuokran (sis. siivouksen) sekä pienet tarjoilut.

Yksityispeleissä pelialue on varattu kokonaan teidän käyttöönne, mutta aulassa voi olla muita asiakkaita odottamassa oman pelivuoronsa alkamista.

Privaattibileiden hinta on 24 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 240 €).

Laserarenalla järjestät helposti huippuhauskat synttärit jopa 15 seikkailijalle nyt myös yksityisesti. Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  • Aktiviteetti: 2 yksityispeliä (1 peli kestää 22 min, pelien välissä on pieni hengähdystauko),
  • Hauskasti teemoitettu juhlatila (käytössänne 40 min ajan) ja
  • Pienet tarjoilut: poppareita, karkkia, mehua ja vettä.

Herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja loppusiivous sisältyy hintaan (katso tarjoilupaketin sisältö täältä). Voit täydentää tarjoiluja haluamallasi tavalla yllä olevasta listasta, mutta myös paikan päällä tarjoilujen täydentäminen onnistuu.

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat, mutta alle 7-vuotiailla olisi hyvä olla aikuinen mukana pelialueella. Privaattibileiden hinta on 24 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 240 €).