Laserareena Espoo 2 pelin privaattisynttärit

Laserareena Espoo 2 pelin privaattisynttärit

240,00 €

Kuvaus

Kahden pelin privaattisynttärit (10 hengelle) Laserareenalla sisältävät kaksi perättäistä yksityispeliä sekä juhlatilan vuokran (sis. siivouksen normaalin käytön jäljiltä). Voit kasvattaa osallistujamäärää sekä valita haluamasi tarjoilut alempaa. Yksityispeleissä pelialue ja juhlatila on varattu kokonaan teidän käyttöönne.

16:00 - 17:45 Vapaana 24
17:00 - 18:45 Vapaana 24
18:00 - 19:45 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Enää ei tarvitse lykätä hauskojen ja liikunnallisten kekkereiden pitämistä! Nyt myös synttärit voit järjestää meillä yksityistilaisuutena. Kahden pelin privaattisynttärit Laserareenalla sisältävät kaksi perättäistä yksityispeliä kymmenelle hengelle sekä juhlatilan vuokran (sis. siivouksen normaalin käytön jäljiltä). Jos osallistujia on yli kymmenen, kasvata pelaajien määrää valitsemalla lisäpelaajia. 

Yksityispeleissä tila on varattu kokonaan teidän käyttöönne.

Privaattibileiden hinta on 24 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 240 €).

Laserarenalla järjestät helposti huippuhauskat synttärit 10 seikkailijalle nyt myös yksityisesti. Privaattibileet -tuotteeseen sisältyy

  • Aktiviteetti: 2 yksityispeliä (1 peli kestää 22 min, pelien välissä on pieni hengähdystauko),
  • Hauskasti teemoitettu juhlatila (käytössänne 40 min ajan)

Ennakkoon valitsemasi herkut tarjoillaan tilaan valmiiksi katettuna ja loppusiivous sisältyy hintaan. Tarjoilujen täydentäminen onnistuu myös paikan päällä. Voit myös täydentää tarjoiluja itse, mutta tulenteko (kynttilät, tähtisädetikut jne) on kielletty. Meillä ei ole kylmäsäilytys- tai lämmitysmahdollisuutta.

Meille ovat tervetulleita kaikenikäiset juhlijat, mutta alle 7-vuotiailla olisi hyvä olla aikuinen mukana pelialueella. Privaattibileiden hinta on 24 €/hlö (huom. minimihinta osallistujien määrästä riippumatta on 240 €).

Huom. pidätämme oikeuden laskuttaa siivouksesta 40 €/krt, mikäli tilan siivoaminen on työläämpää kuin mitä sen normaalin käytön jäljiltä tulisi olla.