Laserareena yksityispelit seuroille

Laserareena yksityispelit seuroille

270,00 €

Kuvaus

Yksityisseikkailu seuroille on helppo tapa hoitaa kauden päättäjäiset tai muut juhlat. Tunti seikkailua, jonka jälkeen juhlatilamme ovat käytössänne 45 minuutin ajan. Yksi hinta, helppo toteutus. Pelialueelle mahtuu samanaikaisesti 24 henkeä, jotka voidaan jakaa jopa kuuteen joukkueeseen.

12:00 - 13:00 Vapaana 24
14:00 - 15:00 Vapaana 24
16:00 - 17:00 Vapaana 24
17:00 - 18:00 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Etsitkö hauskaa, elämyksellistä ja sopivan liikunnallista kohdetta seuran tai joukkueen juhlia varten?

Laserseikkailu on hauskaa ja liikunnallista tekemistä niin lapsille kuin aikuisillekin, ja se tarjoaa elämyksiä ja onnistumisen kokemuksia.

Sopivaa tekemistä on vaikea löytää. Et halua mennä sisälle hehtaarihalliin, mutta ulkona pitää ottaa aina sääriski huomioon. Paikalle pitäisi päästä kohtalaisen vaivattomasti eikä tekemiseen pitäisi kulua koko päivää. Budjettirajoitteetkin painavat päälle. 

Meillä on tähän ratkaisu: kokonaisedulliset yksityispelit seuroille! Sama hinta osallistujamäärästä riippumatta. Koko peliareena on käytössänne tunnin ajan, ja saat kaikki tarvittavat varusteet meiltä.

Mikä parasta, halutessanne saatte juhlatilamme käyttöönne seikkailun jälkeen samaan hintaan!

Tutustu tarjotaan verkkosivuiltamme ja varaa itsellesi sopiva vuoro. Maksun voi hoitaa etukäteen verkossa, paikan päällä tai laskulla. Ennen pelejä käydään läpi lyhyt opastus ja puetaan varusteet päälle, jonka jälkeen lähdetään seikkailemaan!

Sen lisäksi, että laserseikkailu on loistavan hauskaa liikuntaa, joka kehittää reaktiokykyä, tarkkuutta ja havaintokykyä, se tarjoaa mahtavia onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä. Tekemistä löytyy kerta toisensa jälkeen.

Kokonaisedullinen pakettihinta seuroille on tarjous, jota ei kannata ohittaa.

Samalla kertaa voit valita juotavat tai muut tarjoilut osaksi kokonaisuutta. Kaikkea saa luonnollisesti vielä paikan päältä. Tarvitset mukaasi vain liikunnalliset vaatteet.

Nyt kannattaa olla nopea.

Tilaa on rajoitetusti ja suosituimmat vuorot täyttyvät nopeasti.

Mitä nopeammin varaat, sitä varmemmin saat juuri sen ajankohdat kuin haluat.

Monella kauden suunnittelu on jo pitkällä ja meiltäkin kysellään vapaita vuoroja paljon

Varaa yksityisseikkailu seuroille nyt ja voit rauhassa keskittyä treeneihin tietäen, että hauskaa ja elämyksellistä tekemistä on luvassa myöhemmin!

Paikkoja joka lähtöön on rajoitettu määrä, ja varsinkin suosituimmat ajat menevät nopeasti.

Älä missaa tilaisuutta, vaan varaa seurojen yksityisseikkailu sivuiltamme ja tuo ryhmäsi seikkailemaan!

Positiivisia onnistumisen kokemuksia ja unohtumattomia elämyksiä Laserareenalla. Tule kokeilemaan, saatat jäädä koukkuun!