Yksityispelit Laserareenalla

Yksityispelit Laserareenalla

126,00 €

Kuvaus

Koko peliareena on yksityiskäytössäsi tunnin ajan. Tule perheesi tai muun haluamasi ryhmän kanssa pelaamaan ja kisailemaan. Paikalla on yksi ohjaaja varmistamassa onnistuneen pelikokemuksen.


12:00 - 13:00 Vapaana 24
14:00 - 15:00 Vapaana 24
16:00 - 17:00 Vapaana 24
17:00 - 18:00 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Upsell Products

Kuvaus

Yksityiskohdat

Kaatuvatko seinät päälle kaiken eristäytymisen keskellä? Kaipaatko vaihtelevuutta ja monipuolisuutta liikkumiseen? Varaa yksityispelit Laserareenalle!

Yksityispeleissä peliareena on käytössäsi tunnin ajan, jolloin ehditte pelata kaksi peliä. Hinta sisältää pelit kuudelle hengelle, mutta voit kasvataa osallistujamäärää valitsemalla haluamasi määrän lisäpelaajia. Samanaikaisesti pelaajia voi olla enintään 24 kappaletta areenalla. 

Paikalla on yksi ohjaaja auttamassa teidät alkuun ja huolehtimassa peleistä. Laserseikkailu sopii kaikille iästä ja osaamisesta riippumatta. Niinpä nyt on loistava hetki tulla tutustumaan lajiin tai haastamaan niin itsensä kuin ryhmänsä - hiomaan taitoja ja pisteitä huippuunsa.

Yksityispeleihin ei ole mahdollista lisätä juhlatilaa pelien jälkeen. Jos haluat järjestää synttärit, juhlat tai muun vastaavan, tutustu yksityissynttärit -tuotteeseen.