Varausehdot

Vuoro kannattaa varata etukäteen, tulet sitten yksin tai isommalla porukalla. Näin varmistat pääsysi alueelle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Saavu paikalla 15 minuuttia ennen varauksen alkamisajankohtaa.

Varaaja on vastuussa varauksen oikeellisuudesta. Tarkista varausvahvistuksesta varauksen päivämäärä ja kellonaika sekä varattujen lippujen määrä.

Varauksen voit tehdä kätevimmin netistä. Emme ota puhelinvarauksia tai varauksia sähköpostitse. Puhelimeen vastaamme aukioloaikoina.

Voit maksaa varauksen yhteydessä, mutta viimeistään paikan päällä ennen tekemisen aloittamista. Maksun voit suorittaa käteisellä, pankkikorteilla, yleisimmillä luottokorteilla, erilaisilla liikunta- ja virikeseteleillä sekä Laserareenan lahjakorteilla. Yritysasiakkaille voimme lähettää laskuja. Näistä on kuitenkin sovittava erikseen.

Jos et löydä itsellesi sopivaa tuotetta ota yhteyttä meihin.

Alle 10-vuotiaita lapsia ei saa jättää tiloihimme yksin. Syntymäpäivillä tulee olla paikalla yksi huoltaja 5 lasta kohden.

Varausten peruminen

Kaikki varaukset ovat aina sitovia. Yksittäisen pelin varauksen voi perua 24 h ennen varauksen alkamista puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli varaus jätetään perumatta tai peruutus tehdään tämän jälkeen, veloitamme koko summan.

Yritys- ja yksityistilaisuudet sekä synttärit tulee perua 7 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus perutaan alle 7 vrk ennen tapahtumaa, veloitamme 50% varauksen hinnasta. Mikäli varaus perutaan samana päivänä tai paikalle ei saavuta, veloitamme koko varauksen summan.

Kauttamme tilatut tarjoilut ja oheistapahtumat veloitamme aina vahvistetun hinnan ja/tai henkilömäärän mukaisesti.

Varausten muokkaaminen

Voit tehdä henkilömäärämuutoksia vielä 3 vrk (72 h) ennen tapahtumaa, mutta huomioithan, että henkilömäärän korottaminen jälkikäteen onnistuu vain jos alueella on vielä tilaa.

Mikäli paikalle saapuu vähemmän pelaajia kuin mitä on varattu, veloitamme sinulta täyden hinnan, ellet ole perunut ylimääräisiä paikkoja etukäteen aikarajojen puitteissa.

Muista muutoksista tulee olla yhteydellä meihin sähköpostitse tai puhelimitse.

Tulethan ajoissa paikalle

Saavu paikalle 15 minuuttia ennen varauksesi alkamisajankohtaa. Pidätämme oikeuden myydä varatut paikat eteenpäin, mikäli niitä ei ole lunastettu 15 minuuttia ennen varauksen alkamisajankohtaa.

Muuta

Pidätämme oikeuden poistaa asiattomasti käyttäytyvät ja/tai selkeästi päihtyneet henkilöt tiloistamme. Tällöin perimme koko varauksen hinnan välittömästi. Tällaisissa tapauksissa varauksen hintaa ei palauteta, mikäli varaus on jo maksettu.

Lahjakortit tulee käyttää niiden määräpäivään mennessä. Jos olet epävarma lahjakortin voimassaolosta, ota yhteyttä meihin sähköpostitse.