Laserareenan liput voit varata myös netistä

Laserareenan pelit ja tuotteet

Voit tulla meille ilman ennakkovarausta, mutta suosittelemme pelipaikan varaamista etukäteen, jottet joudu jonottamaan. Pelit alkavat aina tasalta ja puolelta. Saavu paikalle hyvissä ajoin (n. 15 min) ennen pelin alkua.

Voit myös antaa pelin lahjaksi. Lahjakortit ovat voimassa 12 kk ostohetkestä ja niille voit ladata joko yksittäisiä pelejä tai arvoa. Katso lahjakortit täältä.

Avoimiin peleihin voit osallistua yksin tai kavereiden kanssa. Tiimikavereita sekä vastustajia saat myös muista osallistujista. Yksityispeleissä koko pelialue on varattu ryhmän yksityiskäyttöön. Kerrallaan pelaamaan mahtuu 24 henkilöä.

HUOM: Vallitsevat käytännöt ja valittavissa olevat tuotteet muuttuvat tilanteen ja ajankohdan mukaan. Jos jokin mietityttää, ota yhteyttä keskukseen.

Jotain muuta mielessä?

Etkö löydä sopivaa kokonaisuutta listalta? Ei hätää, voimme räätälöidä juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluatte. Ota tässä tapauksessa yhteyttä meihin sähköpostitse info.espoo@laserareena.fi ja kerro, millaista tilaisuutta olet järjestämässä.