Usein kysyttyjä kysymyksiä Laserareenalla

Laserareena infoa

Laserareena on uuden ajan laserseikkailukeskus, jossa kaksikerroksinen, huippuluokan äänentoistolla ja valaistuksella varustettu peliareena pitää pelaajat otteessaan kerrasta toiseen. Voit halutessasi kokeilla normaalien avointen pelien lisäksi eri pelimuotoja zombihyökkäyksestä VIP-henkilön suojeluun (nämä pelimuodot eivät ole käytössä normaalien avointen pelien aikana). Laserareena sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, mutta alle 7-vuotiailla tulee olla vanhempi mukana pelaamassa.
 
Pelin jälkeen saat tulosteen suorituksistasi, joita voitte vertailla peliporukan kesken. Kenen tähtäys on tarkin? Kuka ammuskeli eniten? Voit varata haluamasi pelivuoron verkkosivuiltamme tai tulla suoraan paikan päälle katsomaan. Ensimmäinen Laserareena sijaitsee Espoon kauppakeskus Iso Omenassa, löydät tarkemmat tiedot täältä.
 

Juhlat ja tapahtumat Laserareenalla

 
Meillä voit järjestää lasten synttärit tai muut juhlat, yritystapahtumat ja tilaisuudet (aina tiimipäivistä pikkujouluihin), tai vaikka varata koko keskuksen tilat omaan käyttöösi koko illaksi! Järjestä juhlat, jotka muistetaan! Lahjakortti arvolla tai peleillä ladattuna on osuva lahja kenelle tahansa!
 

Tutustu areenaan etukäteen

Oheisesta kuvagalleriasta löydät kuvia peliareenalta