Laserareena Espoo 2h tiimipäivä

Laserareena Espoo 2h tiimipäivä

330,00 €

Kuvaus

Kahden tunnin tiimipäivä Laserareenalla on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 24 hengen porukoille. Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä peleihin tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäpelaajien hinta on 22€/hlö (pelialueelle voidaan ottaa maksimissaan 24 pelaajaa samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

14:00 - 16:00 Vapaana 24
Kokonaissumma: 0,00 €

Kuvaus

Yksityiskohdat

Työkavereita ei välttämättä ole nähty kunnolla yli vuoteen, mutta hankkeet ja projektit pitäisi silti saada lennokkaasti käyntiin. Miten motivoida ja innostaa etätyön uuvuttamaa tiimiä täyteen iskuun? Uskaltaako missään käydä, kun rajoitukset, suositukset ja ohjeistukset vaihtuvat koko ajan?

(Eivät kaikki ole tietenkään tehneet etätöitä, mutta viimeinen vuosi on ollut aika hurja kaikille. Me kaikki tarvitsemme vähän positiivisuutta ja aiheita iloon kaiken synkkyyden keskellä.)

Etäisyyden ylläpitäminen ja työkavereiden kanssa vietetyn yhteisen ajan puuttuminen voivat aiheuttaa uupumusta ja väsymystä, yhteishengen puutetta ja virheiden määrän kasvua. Pahimmillaan osa työporukasta ryhtyy miettimään työpaikan vaihtoa, jos ei koe riittävää yhteenkuuluvuutta tai kaverihenkeä.

Eihän tällaista pitäisi joutua miettimään. Meillä kaikilla on ihan tarpeeksi murheita, kun yritämme tulkita jatkuvasti muuttuvia ohjeita ja rajoituksia. Kaikki ovat huolissaan siitä, mihin suuntaan maailma menee ja varmasti väsymys alkaa painaa meitä jokaista. Työt pitäisi kuitenkin hoitaa säällisesti tästä kaikesta huolimatta.

Meillä on hyviä ja huonoja uutisia

Huono uutinen on se, että mitään kaikki ongelmat ratkaisevaa avaimet käteen -pakettia meillä ei valitettavasti ole tarjolla. Hyvä uutinen on se, että asioihin on kuitenkin suhteellisen helppo vaikuttaa jo pienilläkin asioilla ja meiltä löytyy todistetusti kelpo ratkaisuja tähän.

Kahden tunnin tiimipäivä Laserareenalla on helposti varattava, sopivan mittainen ja takuuvarmasti hauska kokonaisuus 10 – 24 hengen porukoille. 

Tästä tuli meidän ehdoton suosikki ja jokainen meistä reilu 30-kymppisistä naisista oli kuin lapsia uudestaan pelin aikana. Väijyttiin, tuhottiin toistemme tukiasemat, naurettiin, juostiin, ammuttiin ja kikatettiin. Adrenaliini ja hiki virtasi, ei voisi hauskemmin tyhy-päiviä viettää, tästä puhutaan edelleen meillä duunissa. ISO suositus meiltä.” – KOTO Salonin tytöt 

Kahden tunnin tiimipäivän hinta on alkaen 330 €, joka sisältää keskuksen yksityiskäyttöön kahdeksi tunniksi sekä peleihin tarvittavat varusteet 15 hengelle. Voit kasvattaa osallistujamäärä varaussivulla, lisäpelaajien hinta on 22€/hlö (pelialueelle voidaan ottaa maksimissaan 24 pelaajaa samanaikaisesti, mutta tiloihimme mahtuu enemmänkin väkeä).

  • Koko keskus on varattu teille tilaisuuden ajaksi. Tiloissamme ei ole henkilökuntamme lisäksi muita kuin te
  • Kahden tunnin kesto on havaittu sopivan mittaiseksi peleille ja/tai palavereille, tämän voi järjestää vaikka keskellä päivää.
  • Lähes 500 neliön kaksitasoisella peliareenalla turvavälit on helppo säilyttää.
  • Voitte myös kokeilla eri pelimuotoja. Esimerkiksi Zombihyökkäys tai lipun ryöstö tuovat lisäväriä jos peruspelit alkavat kyllästyttää.
  • Leffateatteritasoinen äänentoisto ja vahvasti teemoitettu areena saavat sykkeen nousemaan ja arjen murheet unohtumaan
  • Alkoholittomat juomat ja pienet suolaiset järjestyvät paikan päällä
  • Iso Omenaan pääsee helposti millä tahansa kulkuneuvolla (muista myös 2h ilmaista pysäköinti) ja kauppakeskuksen muut palvelut ovat totta kai käytettävissä. Miltä kuulostaisivat jälkipelit alakerran ravintolamaailmassa?

Hyvä uutinen on se, että asioihin on kuitenkin suhteellisen helppo vaikuttaa ja meiltä löytyy todistetusti kelpo ratkaisuja tähän. Me olemme noudattaneet koko pandemian ajan jopa suosituksia tiukempia toimintamalleja ja olemme ottaneet näitä käyttöön jopa ennen kuin niitä on suositeltu. Olemme voineet tarjota hauskoja ja turvallisia hetkiä tiimeillle ja työporukoille, lapsille ja nuorille, perheille ja pariskunnille, haasteista huolimatta. Toivottavasti näemme teidänkin porukkanne meillä pelaamassa.

Anna työporukalle aihetta iloon varaamalla oma tiimipäiväsi nyt. Tilaa on rajoitetusti ja parhaat ajat viedään nopeasti, varsinkin kun maailma on vähitellen avautumassa. Tee syksyn virkistävin päätös ja tuo työporukkasi pelaamaan ja palaveeramaan Laserareenalle.