Amoksen synttärit Irti Maasta Redissä

Järjestimme poikamme 8v syntymäpäiväkutsut hänen ystäville kauppakeskus Redin Irti Maasta kiipeilypuistossa. Olimme käyneet kerran aikaisemmin kyseisen ketjun Tampereen toimipisteessä ja pidimme koko perhe paikasta. Emme olleet kukaan aikaisemmin varsinaisesti kiipeilleet, mutta kokenut henkilökunta opasti todella selkeästi lajin saloihin.

Tästä innostuneena päätimme järjestää syntymäpäivät Helsingin uudessa kiipeily paikassa Redissä. Varaaminen oli helppoa netin kautta ja kiireemme vuoksi saimme sopivat tarjoilut suoraan paikan päältä. Tästä iso plussa (ymmärsimme että omat eväät olisi voinut myös tuoda)

Meillä oli 15 vierasta ja meidän neljä henkinen perhe. Itse pelkäsin minkälainen kaaos tästä vielä tulisi, mutta kaikki sujui loistavasti. Synttäritila oli juuri sopiva tälle porukalle ja henkilökunta auttoi meitä koko ajan.

Itselle tuli varsin hyvä fiilis henkilökunnan tavasta opastaa ja neuvoa kaikkia kiipeilijöitä. Seiniä oli tarpeeksi monta, joten kaikki pääsivät kiipeilemään omaan tahtiin eikä ruuhkia syntynyt. Turvallisuus ohjeet olivat selkeät ja varmistusjärjestelmät olivat niin helppoja käyttää, että 5v tyttäreni oppi sen käytön todella nopeasti. Loppu olikin sitten vain omasta uskalluksesta kiinni. Olikin kiva nähdä miten lapset kannustivat ja tsemppasivat toisiaan rohkeampiin suorituksiin

Lapset tykkäsivät todella paljon ja me vanhemmat pääsimme helpolla.

Voin lämpimästi suositella paikkaa juhlien järjestämiseen!

- Olli ja Amos